Inför arbetsdagen 6 maj

När
Lördagen den 6 Maj. Samling vid bryggorna kl. 10:00

Vad som ska göras

  • Förutom vanliga avstädningen, dikesrensning mm, behöver ”pumphuset” få ny färg och taket rengöras. Finns det någon som känner för att ansvara för planering av detta, hör av er.
  • Planeringen/påbörjande för/av arbetet med bryggorna, (justering av kättingar, utflyttning av ”Lötgärdsbryggan” samt byggande av förbindelsebryggan) och fastställande av datum för utförande av detta, vore bra om vi fick till denna dag."
  • Det finns två "skyltstolpar" vid infarten som inte behövs längre. Kan med fördel tas ner och läggas vid "pumphuset", kan eventuellt användas vid bryggbygge.
  • Trots den sena våren har nog snön gjort sitt, och om snökäpparna står kvar, kan dom tas bort och läggas vid pumphuset.


Korv o fika
Jag avser köpa färg, korv mm. Ordinarie "kock" kan inte komma i år så det behövs någon som ställer upp som korv och kaffegubbe. Jag har kokplatta, men inte någon stor gryta, som då efterlyses.

Anmälan
Anmälan om närvaro önskas, för att inköpa rätt mängd förtäring.  De som inte redan hört av sig till Eva om närvaro, var snälla och gör det.

Mvh
Jonas

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter