Stora Getterö -Information från ordföranden

Till medlemmarna Stora Getterö samfällighet   

Då jag tog på mig att bli ordförande för tre år sen, meddelade jag också att det skulle bara bli i tre år. Mycket tid har gått åt och många mail har det blivit. Ragnar frågade mig om jag kunde ställa upp ett år till i Lötgärdets samfällighet, med anledning av det nya avloppet, jag accepterade med tvekan.

Vid det sista styrelsemötet fanns det tydligen ingen ny intressent till ordförandeposten i Stora Getterö samfällighet. Jag accepterade då ett år till, med följden att jag inte ämnar driva några projekt eller ansvara för arbetsdagar mm, utan bara rent administrativt avsluta det som jag startat med trafikverket och Valdemarsviks kommun mm.

Redan när jag blev ordförande skrev jag, att jag skulle möjliggöra, inte genomföra det vi önskade. Det blev ”lite” mer arbete beräknat. 

Jag vill tacka alla som jobbat i styrelserna och övriga som har tagit på sig uppgifter. Det finns mer arbete att göra för att få det att fungera och bli trivsamt i framtiden, det är bara att ta för sig.

Det behövs någon som leder stämman och konstituerande styrelsemöte, den 1:a juli,  för Stora Getterö. Vad jag förstått kan Gudrun Östman leda Lötgärdets möten. Frågor som jag ska besvara kan ställas per mail till mig. Jag är bortrest vid tillfället för mötena.

ç

För övrigt, så växer träden, vi som bor lite längre upp på fastlandet skulle vara tacksamma om en viss gallring kunde utföras, så vi återigen kan få lite vattenkontakt.

Vägen kommer att åtgärdas, det kommer dock ta lite tid, då besiktningar efter avloppsarbete måste ske.

Sista utrop för bastuflotte, intresserade, kontakta Ragnar.

Med vänlig hälsning
Jonas Friedmann 
073–3268450   jonas.e.friedmann@gmail.com      

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter